De Kuijper Bierproeverij

 

Logo ontwerp De Kuijper Bierproeverij

Denk aan een bar. Denk aan een aanhangwagen. Denk aan bier. Deze aanhangwagen met biertaps van de Mobiele Bierproeverij is te huur voor feesten en partijen.

Jan de Kuijper is de eigenaar van een partyverhuurbedrijf. Naast het verhuur van feestartikelen, partytenten, kopjes, borden, biertaps, tafels en glaswerk, zit Jan altijd boordevol ideeën. Eén daarvan is het opzetten van een mobiele bierproeverij. Denk aan bar. Denk aan een aanhangwagen. Denk aan bier. De aanhangwagen met biertaps is te huur voor feesten en partijen en kan (bijna) overal geplaatst worden. 

Toen de wagen eenmaal af was, moest er natuurlijk ook een logo komen dat één en al bier uitstraalt. Met veel biermerken en bierbrouwers in de wereld, was er genoeg inspiratie voor het logo ontwerp te vinden. 

Omdat potentiële huurders nooit als eerste zullen zoeken op het mobiele gedeelte van de dienstverlening, maar wel op 'bier proeverij', is in het logo het mobiele deel van het concept ondergeschikt gemaakt aan het bierthema. 

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u een professioneel logo, huisstijl ontwerp of illustratie nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als Freelance Logo Designer? Ik help graag!