Frisvers

 

Logo ontwerp Frisvers.nl

Waarom niet een frisverse illustratie, strak afgedrukt op canvasdoek, gemakkelijk bestellen via een goed ontworpen webshop? 

Toen het jaren geleden makkelijk werd niet alleen op papier maar ook op andere materialen te drukken, werd het afdrukken van foto's op schilderdoek ook erg populair. Veel online shops boden al snel online het afdrukken (van voornamelijk fotografie) op canvas aan.

Ik bedacht dat ik niet mijn foto's maar juist eigen illustraties kon verkopen op canvasdoek, in een gelimiteerde oplage. De techniek en betrouwbaarheid van webshops verbeterde ook snel. Waarom dan niet een webshop met mijn illustraties op canvas beginnen? 

Vanuit mijn persoonlijke interesse en fascinatie voor graffiti en street art, zag ik een logo in graffiti-stijl voor me, met een 'hippe' niet-bestaande naam; Frisvers.

Op een bepaalde manier is mijn huidige kunst online verkopen het vervolg op Frisvers.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u een professioneel logo, huisstijl ontwerp of illustraties nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als Freelance Logo Designer? Ik help graag!