Goedkopermet

 

Afbeelding 1 van 5 - Goedkopermetschakelmateriaal online huisstijl + Magento webshop design - Homepage

Afbeelding 2 van 5 - Goedkopermetschakelmateriaal online huisstijl + Magento webshop design - Product Categorie Overzicht

Afbeelding 3 van 5 - Goedkopermetschakelmateriaal online huisstijl + Magento webshop design - Product Detail pagina

Afbeelding 4 van 5 - Goedkopermetschakelmateriaal online huisstijl + Magento webshop design - Winkelwagen pagina

Afbeelding 5 van 5 - Goedkopermetschakelmateriaal online huisstijl + Magento webshop design - Kassa pagina

Elke nieuwe opdracht is altijd leuk. Zeker als het een omvangrijk project is. Toen ik werd gevraagd door Michael Klein van webshop 'Goedkopermetled' met de vraag een online huisstijl te ontwerpen voor wat een hele serie webshops zou moeten worden, hoefde ik ook niet lang na te denken. 

Goedkopermetled

De bestaande webshop 'Goedkopermetled' verkoopt led lampen en accessoires. 'Goedkopermet' impliceert dat het hier gaat om een online prijsvechter. Dat klopt maar Goedkopermetled ambieert ook een groenere eco-vriendelijker alternatief voor normale verlichting te zijn.

Huisstijl Goedkopermet

Michael Klein vroeg me een online huisstijl voor de 'Goedkopermet'-webshops te ontwerpen. Naast een logo is ook de Magento webshop 'Goedkopermetschakelmateriaal' ontworpen. Goedkopermetschakelmateriaal verkoopt simpel gezegd lichtknoppen en toebehoren maar met een groot aantal aanbieders, gerelateerde producten en voorraad bleek al snel dat het een uitdagend project zou worden. 

Ik ontwierp de webshop 'op de groei'; modulair, met in het achterhoofd de mogelijkheid om in de toekomst veel nieuwe producten en productcategorieën te kunnen toevoegen. 

Gebruikte tools

  • Adobe Illustrator

  • Adobe Photoshop

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u professionele UX + UI Designs of illustraties nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als freelance UX Designer? Ik help graag!