Illustration Nation

 

Logo ontwerp Illustration Nation

"De serie beeldmerken van de online portfolio's valt mooi onder dezelfde vlag; de samengestelde vlag van Designia. De visuele verwijzingen naar heraldiek, naar de vroegste vorm van logo's, past goed bij het creatieve concept."

Illustration Nation (en de andere varianten) waren onderdeel van het Designia portfolio concept waarbij elk van mijn design disciplines een eigen online portfolio kreeg en als onderdeel van de virtuele wereld 'United Nations of Designia' ook een eigen logo kreeg.

Samen en toch autonoom

Door het gebruik van dezelfde visuele elementen (schilden, leeuwen en kronen) en typografie, ontstond een coherente serie. Alleen het element binnen in het schild beschrijft welke design discipline wordt vertegenwoordigd.

Kleur

In de hier getoonde versies ontbreekt de kleur. Maar door de kleuren van de vlag in het 'paraplu--merk Designia overeen te laten komen met gekleurde elementen zoals de inktpot in Illustration Nation werd het verband én de hierarchie tussen de twee logo's versterkt.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u een professioneel logo, huisstijl ontwerp of illustraties nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als Freelance Logo Designer? Ik help graag!