Sharin.nl fashion stylist

 

Logo ontwerp Sharin.nl personal fashion stylist

Sharin is een personal stylist met een scherp oog voor detail en een flair voor het kiezen van de juiste stijl en vorm voor iedereen die verandering wil aanbrengen in hun manier van kleden.

Voordat Sharin besloot om als personal stylist aan de slag te gaan, werkte ze  met merken als Prada, Dolce & Gabbana,  Hugo Boss, Day Birger et Mikkelsen, Essentiel Antwerp maar ook COS, H&M en het binnenkort te openen &Other Stories zijn favoriet.

Na zoveel jaar met mooie kleding gewerkt te hebben begrijpt Sharin beter dan wie dan ook de behoeften van haar klanten.  Met haar enorme enthousiasme weet ze iedereen te inspireren en laat ze mensen nieuwe stijlen uitproberen. Haar nonchalante manier van kleden is een mix van humor en een stukje glamour . Haar stijl is spontaan en onpretentieus en valt op zonder ”over the top” te zijn.

Als startend bedrijf had ze een logo nodig dat haar unieke persoonlijkheid en dienstverlening weerspiegelde. Samen met Sharin, die zeer betrokken was bij het logo ontwerp proces, is besloten haar persoonlijke handtekening te gebruiken als basis voor het logo.

Naast het ontwerp van haar logo is ook haar weblog, op basis van een uitgebreide briefing, door mij ontworpen. 

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u een professioneel logo, huisstijl ontwerp of illustratie nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als Freelance Logo Designer? Ik help graag!