Stylingblog.nl interieur weblog

 

Logo ontwerp Stylingblog.nl interieur weblog

Een weblog over creatief productontwerp en interieur styling verdient een uniek logo. Een logo met een weloverwogen, authentiek concept dat niet klakkeloos design conventies volgt. Er wordt immers al genoeg gekopieerd in de wereld van interieur.  

In 2011, mijn vriendin (nu de moeder van onze kids) Janette van Tol, zette haar passie voor interieur ontwerp om in een Nederlands weblog over productontwerp en interieur styling; Stylingblog.nl

Koelkast

Het werd redelijk succesvol en ontving dagelijks een behoorlijk aantal bezoekers. Maar, zoals met zoveel initiatieven en plannen, werden andere zaken en projecten minstens belangrijk. Tot dat op een bepaald moment, het weblog niet meer werd onderhouden. Het project verdween in de spreekwoordelijke koelkast.

Re-design

In 2015 had ik na een periode van veel en hard werken eindelijk wat meer tijd om handen en besloot het stof van het interieur weblog af te blazen. Als Freelance UX/UI en Visual Designer was het voor mij niet erg lastig om snel een re-design door te voeren. Ik verhuisde het blog naar een ander platform, begon zelf te bloggen en voegde wat affiliate links toe. Het blog werd al snel weer opgepikt door liefhebbers van design, productontwerp en interieur.

Het logo dat ik destijds in 2011 voor Janette maakte, liet ik ongewijzigd. Het was nog steeds relevant, herkenbaar en uniek. De 'S'-vorm is uiteraard afkomstig uit het woord 'Styling'. De gekleurde ringen om de schil benadrukken de focus op uiterlijkheden en looks van interieur design, terwijl ze een kern van creatief, authentiek productontwerp beschermen. 

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u een professioneel logo, huisstijl ontwerp of illustratie nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als Freelance Logo Designer? Ik help graag!