Supershift

 

Supershift logo ontwerp

Full-service internet bureau Supershift schakelt uw onderneming naar een hogere versnelling.

In 2000, tijdens de opkomst van internet, startte Marc Molenwijk en ik een webbureau, Suburban Media. De naam ‘Suburban’ was een verwijzing naar de buitenwijken waar wij zelf woonden. De ‘gewone man’ die eerlijke, mooie, kwaliteit zou leveren, zonder al teveel poespas er omheen.

Internetbureau Suburban Media

Met Marc als ambitieuze Web Developer, ik als creatieve ontwerper en heel hard werken, lukte het ons om een succesvolle ‘side business’ als full service internetbureau op te zetten. Die side business werd serious business toen Marc eerst en ik later onze baan opzegden. Toen nog iets later kersverse partner Koen Borgman een waardevol netwerk meebracht, veranderden we de naam Suburban Media naar Supershift. Een passende naam. Door het netwerk en de ervaring van Koen schakelden we in de hoogste versnelling voor onze klanten; met  grotere klanten en meer personeel tot gevolg.

Creatieve vrijheid

In 2007 verliet ik het bedrijf. Het werk was veranderd. Ik wilde rust, een pas op de plaats. En meer creatieve vrijheid. Ik kwam er achter dat ik vooral mooie, dingen wilde maken en geen manager wilde zijn. Marc en Koen zijn doorgegaan en hebben tot op heden er een mooi bedrijf van gemaakt. Met een mooi toegewijd team en mooie klanten. 

Beste oplossing 

Het icoon staat voor de ambitie om de best mogelijke oplossing bij de wensen van de klant te leveren. De extra stevige typografie staat voor de solide service, betrouwbaarheid en de zwaargewichten aan talent binnen Supershift. 

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u een professioneel logo, huisstijl ontwerp of illustraties nodig voor een eigen project, klant of merk? Of heeft u vragen over dit specifieke project of mijn huidige beschikbaarheid als Freelance Logo Designer? Ik help graag!